1393/07/28 00:02:42

لطفا غذاهای رژیمی خودتون رو معرفی کنید، تا همه استفاده کنن.


پاسخ به مطلب
3 تشکر
حسام۱۳۱ و malak و آليس از این مطلب تشکر کرده اند.
حسین بوسعید
مدیر سایت
عضویت: 1393/04/17
تشکرها: 125
پست ها: 96
1393/09/24 10:11:56

بورانی کدو

بورانی به غذاها و خوراکی هائی گفته می شود که با ماست سرو می شوند ، یک نوع به صورت پیش غذای سرد هست مثل بورانی لبو ، بورانی اسفناج و … یک نوع هم غذای گرم هست که معمولا با ماست موسیر ، ماست خیار یا ماست خالی سرو می شود .


بورانی کدو از جمله غذاهائی هست که من خیلی دوست دارم به دو صورت تهیه میکنم این نوعی که امروز برای شما می نویسم نسبتا رژیمی تر هست. نیازی نیست مواد را سرخ کنید.

 

مواد لازم :

کدو سبز ریز نیم کیلو
گوجه فرنگی پوست گرفته یا میکس شده ۴ عدد
سیب زمینی ورزقه شده یک عدد
پیاز ریز شده یک عدد متوسط
سیر ریز شده ۵ حبه درشت
ماست مقداری
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ، زعفران ، نمک مقداری

طرز تهیه :
روی سیب زمینی ها کمی زردچوبه یا زعفران به اضافه نمک بزنید و بخارپز کنید کنار بگذارید.
کدو ها را پوست بگیرید نمک بزنید و داخل دو قاشق روغنی که گفتم کمی تفت بدهید ، می توانید روی کدوها را با قلم مو چرب کنید و این کار را داخل فر انجام بدهید که خیلی عالی می شود و بیشتر از نصف قاشق هم روغن مصرف نمی کند.


پوست کدو را خرد کنید و کنار بگذارید.
کدو ها را از داخل ماهی تابه بردارید پیاز را بریزید کمی تفت بدهید تا نرم شود بعد سیر و پوست کدوی خرد شده را داخلش بریزید یکی دو دقیقه تفت بدهید .


بعد گوجه فرنگی را داخلش بریزید ، نمک و زردچوبه بزنید .
کدوها را داخل این مخلوط جاسازی کنید ، در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا غذا با آب گوجه ها پخته شده و جا بیفتد.
مایع کدو را داخل ظرف بریزید ، سیب زمینی ها را دورش بچینید و با ماست سرو کنید . مطمئن باشید از طعمش سیر نمی شوید.


پاسخ به مطلب
6 تشکر
حسین بوسعید و هدی موید و shabnam.gh و مکرم و reyhoon و پرستو جون از این مطلب تشکر کرده اند.
نانی
کاربر
عضویت: 1393/09/23
تشکرها: 31
پست ها: 11
1393/09/24 10:17:20 - ویرایش شده در 1393/09/24 10:19:30

سالاد رژیمی لوبیا چشم بلبلی

 

  

 

مواد لازم:

آب لیمو ترش

پیاز متوسط

  1عدد

جعفری وگشنیز خرد شده

2 قاشق غذاخوری

ذرت کنسرو

سرکه بالزامیک یا سرکه سفید

 1 قاشق

گوجه فرنگی

  1عدد

لوبیا چشم بلبلی

 نصف لیوان

نمک و فلفل

به مقدار لازم

 

لوبیا ها رو از شب قبل خیس کنید٬ بعد با آب بذارید رو شعله کم تا یواش یواش بپزن. اواخر پخت نمک بهش اضافه کنید. بعد بذارید تا خنک شن. بقیه مواد رو خرد کنید و با لوبیا و ذرت مخلوط کنید. فلفل و سرکه و آبلیمو رو هم اضافه کنید و بذارید تو یخچال تا خوب مزه بگیره. بعد از یکی دو ساعت یه سالاد سرد و خوشمزه منتظرتونه تا از خوردنش لذت ببرید.

پاسخ به مطلب
5 تشکر
حسین بوسعید و هدی موید و پریوش و reyhoon و tina66 از این مطلب تشکر کرده اند.
نانی
کاربر
عضویت: 1393/09/23
تشکرها: 31
پست ها: 11
1393/09/24 12:58:58

"حسین بوسعید:"

 

لطفا غذاهای رژیمی خودتون رو معرفی کنید، تا همه استفاده کنن.

سلام خوشحال میشم اگه بتونم در هر بخشی همکاری و کمک کنم.

 


پاسخ به مطلب
2 تشکر
حسین بوسعید و هدی موید از این مطلب تشکر کرده اند.
نانی
کاربر
عضویت: 1393/09/23
تشکرها: 31
پست ها: 11
1393/09/24 13:05:24 - ویرایش شده در 1393/09/24 13:06:58

سوپ رژیمی

بادمجان : 2 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز، زرد و یا نارنجی : 2 عدد
مارچوبه : 3 عدد
گوجه‌فرنگی : 2 عدد
کرفس : 2 شاخه
پیاز : 2 عدد
تره‌فرنگی یا پیازچه : 2 عدد
سیر : 4 حبه
کلم برگ کوچک : 1 عدد
جعفری خردشده : 1 دسته
آویشن : 1 تا 3 شاخه
نمک و فلفل : به میزان کافی
آب : 3 لیتر
 
روش تهیه
روش تهیه‌ی این سوپ رژیمی بسیار ساده است. اول سبزیجاتتان را با دقت بشویید و خرد کنید. سپس آن‌ها را داخل آب بریزید. آویشن را هم درسته داخل ظرف بیندازید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

سپس آویشن‌ها را از سوپتان خارج کرده و جعفری خردشده را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و نوش جان کنید.
 
اگر تصور می‌کنید چنین سوپی در ابتدا با ذائقه‌تان نمی‌سازد می‌توانید مقدار خیلی کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.

پاسخ به مطلب
2 تشکر
حسین بوسعید و هدی موید از این مطلب تشکر کرده اند.
نانی
کاربر
عضویت: 1393/09/23
تشکرها: 31
پست ها: 11
1393/09/24 13:25:58

"نانی:"

"حسین بوسعید:"

لطفا غذاهای رژیمی خودتون رو معرفی کنید، تا همه استفاده کنن.

سلام خوشحال میشم اگه بتونم در هر بخشی همکاری و کمک کنم.

سلام دوست عزیز، از همکاریتون بسیار خوشحال خواهیم شد، به زودی بخش آشپزی سایت راه اندازی میشه که امیدوارم بتونیم از مطالب خوب شما و بقیه کاربرا به شکل بهتری استفاده کنیم :)


پاسخ به مطلب
3 تشکر
نانی و هدی موید و otana از این مطلب تشکر کرده اند.
حسین بوسعید
مدیر سایت
عضویت: 1393/04/17
تشکرها: 125
پست ها: 96
1393/09/25 08:36:36

سالاد تخم مرغ رژیمی

 

تخم مرغ پخته 1 عدد . پیازچه 4 عدد . روغن 2 قاشق غذاخوری . برگ کاری 2 عدد

دانه زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری . دانه خردل 1/4 قاشق چایخوری . نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : پیازچه ها را بشویید و ریز خرد کنید ( بخش سبز و سفید پیازچه را جداگانه خرد کنید ).

 

روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد برگ کاری ، دانه خردل و دانه زیره سبز را داخل روغن بریزید ، حدود 10 ثانیه صبر کنید سپس بخش سفید پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید.

 

پس از اینکه کمی تفت دادید بخش سبز پیازچه ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، پس از 1 دقیقه تخم مرغ پخته خرد شده را اضافه کنید ، حدود 5 دقیقه تمام مواد را تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.


پاسخ به مطلب
2 تشکر
حسین بوسعید و بيتا بانو از این مطلب تشکر کرده اند.
نانی
کاربر
عضویت: 1393/09/23
تشکرها: 31
پست ها: 11
1393/09/28 18:31:17

سوپ جو رژیمی

جو پرک 1/2 لیوان  .  سینه مرغ 1 عدد  .  هویج 2 عدد  .  پیاز 1 عدد  .  سیر 2 حبه

کرفس خرد شده 1/2 لیوان  .  برگ کرفس خرد شده مقداری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

داخل قابلمه 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ خرد شده ، جو پرک ، پیاز خرد شده و سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

                                        پس از 1 ساعت هویج خرد شده ، کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد سپس بهمراه ماست میل کنید

 


پاسخ به مطلب
3 تشکر
هدی موید و پگاه و مهربانو از این مطلب تشکر کرده اند.
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1393/09/29 09:29:41

ماهی قزل الا

مواد لازم  :
ماهی قزل آلا: 1عدد ( به تعداد نفرات)
گوجه فرنگی حلقه شده : 2 عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده : 1 عدد
نمک : به مقدار لازم
پودر زنجبیل : به مقدار لازم
سیر و شوید تازه : به مقدار لازم
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن، کمی سیر تازه بمالید، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند.
بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید، بعد چند حلقه لیمو ترش، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است.

 


پاسخ به مطلب
3 تشکر
هدی موید و حسین بوسعید و طاهری از این مطلب تشکر کرده اند.
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1393/09/29 09:31:02 - ویرایش شده در 1393/09/29 09:41:50

غذایی فوق العاده رژیمی

مواد لازم :
بروکلی : 1 ساقه بزرگ
هویج : 3 عدد کوچک یا 2 عدد بزرگ
مغز کرفس : یک شاخه
سیر : یک حبه
پیاز : 2 عدد کوچک یا 1عدد بزرگ
زنجبیل : تازه 2 برش
قارچ : 250 گرم
آب پرتغال طبیعی و تازه : 1 لیوان
کدوی بزرگ : 4 عدد
نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم
سیب : یک عدد
هویج : چند عدد برای تزئین
 
طرز تهیه :
پیاز، زنجبیل رنده شده، ادویه و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می دهیم.

داخل کدوها را خالی می کنیم سبزیجات تفت داده شده را داخل کدوها می ریزیم.

کدوها را در قابلمه می چینیم و با آب پرتغال آنها را به مدت نیم ساعت یا کمتر می پزیم.

همراه این غذا بهتر است کمی نان سبوس دار یا نان جو استفاده شود. این غذا باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون برای افراد دیابتی و برای افرادی که اوره آنها بالا است بسیار مفید است. اگر بانان جو استفاده شود دارای 22 تا 24 گرم فیبر است.
 
اطلاعات غذایی :
کالری : 556 کیلوکالری
کربوهیدرات : 46 گرم
فیبر : 12 گرم
چربی : 21 گرم
پروتئین : 46 گرم

قند : 14 گرم


پاسخ به مطلب
1 تشکر
هدی موید از این مطلب تشکر کرده اند.
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1393/09/29 09:32:41

جوجه کباب با سس ماست

مواد لازم سس ماست برای 4 نفر :

ماست : یک دوم فنجان
خیار : یک دوم
پیاز : 1 قاشق سوپ خوری
برگ گشنیز : 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای 4 نفر :
سینه مرغ تکه شده : نیم کیلو
موسیر : 1 عدد
سیر : 2 حبه
ریشه زنجبیل رنده شده : 1 قاشق سوپخوری
فلفل تند : 1 عدد


روغن بادام : 2 قاشق سوپخوری

شیر نارگیل : 1 فنجان
آبلیمو : 1 قاشق سوپخوری
سس سویا : 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه : 1 قاشق سوخوری
پیازچه : 1 بوته
 
طرز تهیه :
موسیر، سیر، زنجبیل و فلفل تند را در بلندر ترکیب کنید و سپس به همراه پیازچه به مدت 5 دقیقه بپزید. بقیه مواد را اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس نیمی از سس ماست را هم اضافه کرده بگذارید در یخچال بماند.
 مرغ ها را داخل مواد فرو کرده و به سیخ بکشید و به مدت 2 دقیقه در فر سرخ کنید.
بقیه سس ماست را جداگانه سرو نمایید.
 
هر پرس 192 کیلوکالری

 


پاسخ به مطلب
2 تشکر
حسین بوسعید و بهنازخانوم از این مطلب تشکر کرده اند.
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1393/09/29 09:37:42 - ویرایش شده در 1393/09/29 09:40:47

 

دمپخت میگو (یک بشقاب لاغری)

:مواد لازم  :

۶۰ گرم میگو (تقریبا ۸ عدد)

یک فنجان ماست

پیاز ۱ عدد

سیر دو حبه

زنجبیل یک قاشق چایخوری

رب گوجه ۱ ق غ

گوجه فرنگی ۱ عدد

برنج ۴۰ گرم (حدود یک چهارم پیمانه پلوپز)

نمک و فلفل و ادویه کاری (۱ ق غ)

کمی گشنیز خورد شده
 
روغن نصف ق غذاخوری
 
 
طرز تهیه:

پیاز و سیر را کمی تفت می دهیم بعد زنجبیل را هم رنده می کنیم و بهش اضافه می کنیم بعد میگو را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد ماست را اضافه کرده و ماست را هم می زنیم که بریده نشود. بعد از اینکه آب ماست کشیده شد ادویه کاری و فلفل و نمک و رب گوجه را افزوده ، گوجه فرنگی را هم رنده کرده و با گشنیز اضافه می کنیم بعد برنج را با یک پیمانه آب توی غذا می ریزیم. و حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش آید و حالت کته یا دمپخت پیدا کند

 


پاسخ به مطلب
0 تشکر
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1393/09/29 09:39:10

خوراک مرغ و برنج رژیمی

آب گوشت یا مرغ 1 فنجان
سس سویای کم نمک 2 قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سرکه ی برنج یا خرما 2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
کنسانتره ذرت 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان 1/5 پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده 2 عدد
برنج گلستان( پخته شده و سرخ شده )2 فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده 1 بوته

  در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.

 در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.

غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.
پیوست
پاسخ به مطلب
2 تشکر
هدی موید و حسین بوسعید از این مطلب تشکر کرده اند.
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1394/01/10 16:10:30

ماهی سرخ کرده رژیمی بدون روغن

ماهی : ۲۰۰ گرم

پیاز : یک عدد

آبلیمو : نصف لیوان آ

ب : یک لیوان

نمک فلفل و زعفران به میزان لازم

طرز پخت: ماهی به همراه آب آبلیمو نمک فلفل و زعفران دم کشیده میذاریم دو ساعت تو یخچال بعد از دو ساعت پیاز حلقه حلقه کرده  کف ماهیتابه قرار میدهیم  بعد ماهی هارو روی پیاز ها گذاشته و آب آبلیمو که روی ماهی ها ریخته بودیم همون رو حالا تو ماهیتابه رو ماهی ها میریزیم  و بعد از اینکه جوش اومد زیرش کم کرده و دم کنی  میذاریم آبش باید  کاملا بخار بشه و هنوز اندازه دو ق آب باقی مونده ماهی پشت رو میکنیم و میذاریم کامل پیازها سرخ بشه و حالا ماهی خوشمزه و پیاز خوشمزه تر آماده است


پاسخ به مطلب
0 تشکر
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1394/01/11 17:27:44

لقمه های پنیری

مواد لازم :

 

سیب‌زمینی پخته‌شده

یک عدد

پنیر گودا رنده‌شده

50 گرم

پنیر پیتزا رنده‌‌شده

100 گرم

سینه و ران مرغ چرخ‌کرده

یک عدد

پفک نمکی پودر شده

به میزان لازم

نمک، فلفل و پودر سیر و روغن

به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا سیب‌زمینی را رنده می‌‌کنیم، سپس مرغ چرخ‌کرده و پنیر گودا را به سیب‌زمینی اضافه می‌‌کنیم. نمک، فلفل و پودر سیر را هم افزوده و مقداری ورز می‌‌دهیم. آن‌گاه از مواد به اندازه گردو برداشته و در کف دست پهن می‌‌کنیم و مقداری پنیر پیتزا وسط آن می‌‌ریزیم سپس مواد را به فرم دلخواه در آورده و  در پودر پفک نمکی غلتانده و در روغن داغ سرخ می‌‌کنیم.


پاسخ به مطلب
0 تشکر
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1394/01/11 17:28:53

کوفته بلغور و عدس، غذایی برای کاهش وزن

مواد لازم برای 2 نفر:

عدس                                       یک سوم پیمانه

آب                                          2 پیمانه

بلغور                                        یک سوم پیمانه

روغن زیتون                              3 قاشق غذاخوری

پیاز خردشده                            یک دوم بزرگ یا یک عدد متوسط

زیره سبز                                 یک دوم قاشق چایخوری

جعفری خردشده                       3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                              به مقدار لازم

موسیر و آبلیمو                        به مقدار دلخواه


طرز تهیه:

ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. اگر روی آن کف کرد با قاشق بگیرید. شعله‌ آن را کم کنید، نمک بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود.

حالا بلغور را درون ظرف بریزید و به‌ آن نمک بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب کم است می‌توانید اضافه کنید. با هم مخلوط کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم کم شود.

در همین حین روغن را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز را درون روغن بریزید و 15 ـ 10 دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره را درون ظرف ریخته و کمی تفت دهید.

وقتی عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.

همه مواد را درون یک کاسه بریزید. دستان خود را کمی خیس کنید و 5 ـ 3 دقیقه مواد را ورز دهید. اگر مواد به دستتان می‌چسبد کمی دست خود را خیس کنید و اگر مواد به نظرتان خشک شده کمی آب به آن اضافه کنید. جعفری را نیز به مخلوط اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. در نهایت مواد را به صورت کوفته به اندازه‌های دلخواه درون ظرف چیده و با جعفری تزیین کنید.

عدس حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین (26 درصد)‌، اسیدفولیک و فیبرهای محلول و نامحلول غذایی است. از ویتامین‌های موجود در عدس می‌توان به ویتامین‌های C و B اشاره کرد. فیبر محلول موجود در عدس همراه کلسترول باعث کاهش سطح کلسترول خون می‌شود. علاوه بر آن این فیبر موجب کاهش هضم و جذب کربوهیدرات‌ها می‌شود. بنابراین از تغییرات سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت جلوگیری می‌کند.

عدس به جلو راندن غذا در لوله گوارش سرعت می‌بخشد، بنابراین از یبوست جلوگیری می‌کند. از آنجا که فیبرهای نامحلول موجود در عدس قابل هضم نیستند و بدون تغییر از بدن دفع می‌شوند، بنابراین کالری اندکی را به بدن می‌رسانند و در عین حال قسمتی از حجم غذا را به خود اختصاص می‌دهند. بنابراین انتخاب خوبی برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند به شمار می‌رود. همچنین به این ترتیب افرادی که قصد کاهش وزن دارند می‌توانند به علت پروتئین بالا، عدس را جایگزین گوشت قرمز کنند. بعلاوه عدس غذای مناسبی برای افرادی است که از رژیم‌های گیاهی استفاده می‌کنند.

هر پیمانه عدس (198 گرم)‌ پخته شده و بدون نمک حاوی 230 کالری، 16 گرم فیبر و 18 گرم پروتئین است. همچنین این مقدار عدس حاوی 37 درصد آهن است که به غنی‌شدن ذخایر آهن بدن کمک می‌کند. مزیت آهن عدس نسبت به آهن موجود در گوشت این است که مجبور نیستید به همراه آهن، چربی و کالری بالایی دریافت کنید.

آهن هم در ساختار هموگلوبین که برای نقل و انتقال اکسیژن لازم است شرکت می‌کند و هم جزء کلیدی آنزیم‌هایی است که در تولید انرژی و سوخت و ساز نقش دارند.

عدس پخته نشده را در صورتی که در جای خشک، خنک و تاریک قرار دهید تا 12 ماه قابل نگهداری است. از آنجا که انواع مختلف عدس زمان طبخ متفاوتی دارند، آنها را با هم مخلوط نکنید. عدس پخته شده را می‌توان تا 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد.

 


پاسخ به مطلب
0 تشکر
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1394/01/11 17:30:00

کوکوی جوانه

مواد لازم برای 6- 4 نفر:

جوانه ماش = 1پیمانه

هویج = 3 عدد

بادمجان = 3 عدد

فلفل دلمه‌ای = 1 عدد

قارچ = 200 گرم

پیازچه = 20 ساقه

تخم‌مرغ = 4 عدد

روغن مایع = به میزان لازم

ادویه مخصوص = 1 قاشق چای‌خوری

نمک = به میزان لازم

طرز تهیه:

هویج را نیم‌پز کرده، بادمجان را حلقه‌ای کنید و کمی تفت داده و همراه با پیازچه خرد شده و فلفل دلمه‌ای نگینی درون ظرفی مخلوط کنید.

جوانه ماش و قارچ ورقه شده را نیز همراه با تخم‌مرغ‌ها به مخلوط فوق اضافه کرده، نمک و ادویه را پاشیده و با چنگال خوب هم بزنید تا تمام مواد مزه‌دار شوند.

در تابه‌ای روغن را گرم کنید و مواد کوکو را پهن کنید و فرصت دهید تا خوب پخته و سرخ شود. طرف دیگر را نیز سرخ کنید. آماده که شد می‌توانید همراه با خیارشور، لیموترش و گوجه‌فرنگی میل کنید


پاسخ به مطلب
0 تشکر
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1394/01/11 17:31:58

مافین کدو

مواد لازم

سيب‌زميني                                                          يك عدد
كدو و تخم مرغ                                                      از هر کدام دو عدد
آرد                                                                        چهار قاشق سوپخوري
كره                                                                       دو قاشق سوپخوري
شير                                                                      يك پيمانه
نمك و فلفل                                                           به ميزان لازم

طرز تهيه

سيب‌زميني و كدوها را نگيني خرد كرده و در كره تفت مي‌دهيم تا كمي سرخ شود. نمك و فلفل مي‌زنيم. در ظرف ديگري تخم‌مرغ‌ها، آرد و شير را با هم مخلوط كرده و مي‌زنيم تا يك‌دست شود بعد به كدو اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم. قالب مافين‌ها را چرب كرده و كمي آرد مي‌پاشيم و مايه را در آنها مي‌ريزيم و در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت 25 دقيقه قرار مي‌دهيم. برای اطمینان از پخت داخل مافین خلال دندان وارد كرده اگر چيزي به آن نچسبد آماده است.

نكته: به جاي كدو از بادنجان هم مي‌توان استفاده كرد.

پیوست
پاسخ به مطلب
0 تشکر
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1394/01/11 17:33:29

کاهو پیچ

مواد لازم

سينه مرغ                                             نصف عدد
بادنجان و پیاز                                         از هر کدام دو عدد
سيب‌زميني                                          سه عدد
گوجه‌فرنگي                                          يك عدد
نمك، فلفل و روغن و جعفری                 به ميزان لازم

طرز تهيه

تمام مواد را نگيني‌ خردكرده و سرخ كنيد در انتها جعفري خرد‌شده و گوجه‌فرنگي نگيني خردشده را به آن اضافه كرده و در برگ كاهو مقداري از مواد را ريخته و بعد لقمه كنيد.
نكته: در اكثر كشورها به جاي نان از كاهو براي لقمه كردن غذا استفاده مي‌كنند.اين غذا مزه بي‌نظيري دارد.

پیوست
پاسخ به مطلب
0 تشکر
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29
1394/01/11 17:35:22

گالت سیب‌زمینی با پیازچه

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ                                              1 عدد

پیاز                                                                  1 عدد

تخم مرغ                                                           2 عدد

آرد گندم کامل                                                     نصف قاشق غذاخوری

روغن 1                                                              قاشق غذاخوری

سیر                                                                 1 حبه

خردل                                                               1 قاشق چای‌خوری

پیازچه                                                               کمی

فلفل و نمک                                                        به مقدار لازم



طرز تهیه:

* ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و رنده کنید.

* سیب زمینی رنده شده را در حوله‌ی کاغذی یا دستمال بریزید تا آبش کشیده شود.

* پیاز و سیر را پوست کنده و خیلی ریز خرد کنید.

* تخم مرغ‌هایی که داشتید را هم بزنید و به سیب زمینی‌های رنده شده اضافه کنید.

* سپس پیاز و سیر خرد شده و همچنین خردل و فلفل و نمک را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید.

* چهار عدد گالت درست کنید و در آرد بغلتانید.

* ماهی تابه را با روغن داغ کرده و گالت ها را در آن قرار دهید. اجازه دهید هر طرف گالت به مدت 5 دقیقه با دمای ملایم سرخ و طلایی شود.

* پیازچه‌ها را خرد کنید و روی گالت هایتان بپاشید و میل کنید

 

پیوست
پاسخ به مطلب
1 تشکر
حسین بوسعید از این مطلب تشکر کرده اند.
دینا
کاربر
عضویت: 1393/06/02
تشکرها: 34
پست ها: 29